Julemenyer 2025
Kulinariske opplevelser inspirert av sesongens råvarer
Ostehuset – Julemenyer
-
Julebuffet med ribbe og pinnekjøtt715,-
Pinnekjøtt med kålrotstappe og pinnefett. Ribbe, medisterpølse, medisterkake og ribbesjy. Med krydderkokt rødkål og kokte poteter.
Allergener: melk · selleri · sulfitt -
Juletallerken – Middag645,-Juletallerken – Lunsj445,-
Pinnekjøtt med kålrotstappe og pinnefett. Ribbe, medisterpølse, medisterkake og ribbesjy. Med krydderkokt rødkål og kokte poteter.
Allergener: melk · selleri · sulfitt
ANBEFALT
Juletapas
Kalde retter
- Skagenrøre med agurksalat og dillAllergener: skalldyr · egg · sennep · sulfitt
- Appelsinglasert kalkun med aprikoschutneyAllergener: sulfitt
- Byggottorull med jærost, spekeskinke og urtemajonesAllergener: byggmel · melk · egg · sennep · sulfitt
- Brokkoli- og blåbærsalat med mandler og ferskostAllergener: melk · mandler · sulfitt
Varme retter
- Svineribbeconfit med krydderkokt rødkål og julesausAllergener: melk · sulfitt
- Torsk med ertepuré, bacon, løk og sennepssausAllergener: fisk · melk · sennep
- Kokte poteter
- Brød fra vårt eget bakeriAllergener: hvetemel
- BondesmørAllergener: melk
- AioliAllergener: egg · sennep · sulfitt
- Dessert – Stilton med hjemmelaget pepperkake og fikenmarmeladeAllergener: hvetemel · sulfitt · melk
Pris per person595,-
Fingermat – Tre alternativer
- Alternativ 1350,-
Reker, roastbiff, røkelaks, salami & Jærost, mozzarella, hummus & avokado, parmaskinke.
- Alternativ 2395,-
Tomat & mozzarella, blinis med ørretrogn, røkelaks-tartar, carpaccio, butterdeigsterte m/reker, salami & Jærost, mini brownies.
- Alternativ 3295,-
BBQ-reker, kanapé med skinke, salami & Gouda, quiche, mozzarella & tomat.
Allergener
- Melk
- Gluten (hvetemel/byggmel)
- Egg
- Fisk
- Skalldyr
- Nøtter/mandler
- Selleri / sennep
- Sulfitt